tiistai 8. heinäkuuta 2008

Uusi rinki elo-syyskuussa

Tekstiä muokattu 6.1.2010
RINGIN IDEA

Jokainen osallistuja tekee oman taskullisen mazebookin, joka lähtee kierrokselle. (Täällä ohje.) Kierroksen aikana tehdään 1 ATC-kortti/1 viikko, joka liitetään eri mazebookiin joka viikko. Ringin päätyttyä jokainen saa oman mazebookinsa takaisin, joka sisältää muiden kortteja, määrä riippuu osallistujamäärästä.

Tällä kertaa otan osallistujia 8. Näin ollen mazebookin tulisi tulla täyteen ja rinki kestäisi 8-10 viikkoa. Jokaisen osallitujan tulee sitoutua ringin sääntöihin.

AIHE JA KORTIT

Aiheen korteille emo antaa joka lauantaisin klo 12 mennessä, blogissaan. Jokainen tekee yhden kortin annetulla aiheella ja sijoittaa korttinsa postissa tulleeseen mazebookiin. Kortteja ei tule julkaista ennen ringin loppua. Vaikka tämä onkin avoin rinki osallistujien suhteen, voidaan pitää yllätyksenä, millaisia kortteja kukin saa.

Tällä kertaa tehdään yhtenä viikkona myös niin, että erillistä aihetta ei tule, mutta saadun mazebookin mukaan laitetaan tietty määrä ATC-askarteluun sopivia materiaaleja, joista saaja tekee kortin ja määrittelee aiheen itse. Taustapahvia ei tarvitse lähettää ja muut sopivat materiaalit määritellään myöhemmin tarkemmin emon toimesta.

Rinkiin osallistujat voivat ehdottaa aiheita tuleville korteille. Tämä tapahtuu sähköpostin kautta, tähän blogiin.

TASKULLINEN MAZEBOOK

Ohje

Mitä tietoja mazebookiin mukaan:
Kenen mazebook on?
Sähköpostiosoite.
Taskut voi numeroida, jos haluaa.
Koristelu muuten vapaa.
Tarkoituksena kierroksella on lisätä vain kortti, jokainen koristelee vain oman mazebookinsa omalla tyylillään.

KUKA VOI OSALLISTUA?

Kaikki paperiaskartelusta kiinnostuneet. Jos tunnet säännöt omaksesi, laita ilmoittautuminen tulemaan. Blogi ei ole pakollinen.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautua voi sähköpostilla: tatipunainen@gmail.com. Kerro nimesi, osoitteesi, mailiosoitteesi sekä mahdollinen blogiosoite. Otsikoi mailisi: Mazebook+ATC.

AIKATAULU

Tarkempi aikataulu löytyy täältä.

Ringin aikataulu:
Lauantaisin aihe korteille klo12 mennessä.
La-pe tehdään kortti.
Viimeistään perjantaina laitetaan mazebook eteenpäin postiin.
Emo ilmoittaa jokaiselle maanantaina sähköpostilla aina seuraavan osoitteen, jonne lähetetään sekä mazebook että oma kortti ja muut kortit, jos niitä oli jo valmiiksi mazebookissa mukana.

OSALLISTUJAT

Jokaiseen rinkiin ilmoitetaan erikseen, kuinka monta osallistujaa otetaan mukaan. Itse osallistun myös tähän rinkiin.

KYSYMYKSIÄ JA PALAUTETTA

Näitä emo ottaa vastaan sähköpostitse: tatipunainen@gmail.com

RINGIN OIKEUDET

Emo pidättää oikeudet ringin muutoksiin ja jatkosuunnitteluun.

Ei kommentteja: