sunnuntai 3. elokuuta 2008

Mazebookin pakkaaminen ja käsittely

Jokainen voi, jos haluaa, pakata Mazebookiaan hieman esim. kuplamuoviin tai ihan muovipussiin, jolloin booki pysyisi ehjänä ja sateen varalta kuivana. Edellisellä kierroksella pakkasin omani kuplamuovin palaan ja booki tuli kuin tulin ihan ehjänä takaisin. Postimaksut tulee myös huomioida asian mukaisesti, kuten jo aiemmassa postauksessa asiasta kerroin.

Toisena asiana haluan muistuttaa, että jokainen on omaa tehdessään halunnut varmasti tehdä bookinsa viimeisen päälle. Tällöin olisi hyvä huomioida, että kun saatte jonkun toisen bookin vierailulle, käsittelette sitä kuin omaanne, eli todella hyvin. Olisi kuitenkin tarkoitus saada aikaan kaikille mukava rinki, jolloin ringin lopuksi jokainen saa itselleen takaisin oman Mazebookinsa ja siinä mukana 8 uutta ATC-korttia, eri tekijöiltä.

Ja aikataulua vielä kertauksena:
Maanantaisin aihe korteille klo12 mennessä.
Ma-pe tehdään kortti.
Viimeistään perjantaina laitetaan mazebook eteenpäin postiin.
Emo ilmoittaa jokaiselle maanantaina sähköpostilla aina seuraavan osoitteen, jonne lähetetään sekä mazebook että oma kortti ja muut kortit, jos niitä oli jo valmiiksi mazebookissa mukana.

Tulevalla viikolla annan siis maanantaina osoitteet maililla, jonne nyt vielä tyhjä booki lähetetään. Perjantaina viimeistään tulee laittaa booki postiin mailissa tulleeseen osoitteeseen. Jos on jo aiemmin valmis, niin toki bookin voi postittaa aiemminkin.

Ei kommentteja: