maanantai 6. lokakuuta 2008

Mazebookit kotiutuvat

Vko10

Tällä viikolla tulisi kaikilla olla oma mazebookkinsa kotona, varustettuna kahdeksalla uudella kortilla, joista yksi on tehty toiselta saaduista materiaaleista. Jokainen voi esitellä uudet korttinsa blogissaan, jos sellaisen omistaa.

EDIT 7.10.08: Osallistujien kaikissa korteissa ei välttämättä ole lukenut saako ne julkaista. Jos julkaisut näiden korttien kohdalla on ok, ilmoittaisitteko siitä tämän postauksen kommentteihin? Näin kaikki osallistujat saavat tiedon. Kiitos!

Mikäli julkaisette uudet korttinne blogissa, lähettäkää osoite minulle mailitse: tatipunainen@gmail.com. Linkitän tähän postaukseen jokaisen julkaistut kortit. Palautetta ringin toimivuudesta otan mieluusti vastaan suoraan sähköpostiini.=)

Ritu
Paperi40
Nirna
Peikkotyttö
Orvokki
Sari
Pianca
Iitaliini
Täti Punainen

Kiitos kaunis kaikille osallistumisestanne!=)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Korttini saa julkaista
Kiitos kaikille kuluneista viikoista.

Anonyymi kirjoitti...

Korttini saa julkaista. :)

Pianca kirjoitti...

Korttini saa julkaista. Kiitos kaikille ihanista ATC-korteista! Ja kuinka kauniita Mazebookeja sai ihastella viikottain:)

Täti Punainen kirjoitti...

Mun kortit saa myös julkaista ja olen tainnut sen joka kortissakin mainita...=)

Anonyymi kirjoitti...

Minunkin korttini saa julkaista. Kaikki saamani kortit olivat tosi ihania, kiitos kaikille ja erityisesti Täti Punaiselle !

Anonyymi kirjoitti...

myös minun kortit saa julkaista!
ihania kortteja tuli kotiin :)kiitos kaikille!

Sanna kirjoitti...

Juu, tottakai korttini saa julkaista!! :) Se on sellainen tieto, mikä useimmiten jää laittamatta. (voi mua lahopäätä) Ja vielä kerran valtaisan suuri ja kaunis KIITOS kaikille rinkiläisille..EMOA unohtamatta!! :) KIITOS!

Anonyymi kirjoitti...

APUA ja ÄÄK....en tajunnut, että pitää laittaa julkaisulupa. Ilman muuta saa tekemäni ATC:t julkaista. Hienoja kortteja sain, joten KIITOS kaikille!!

Täti Punainen kirjoitti...

Sain sähköpostin Iitaliinilta ja hänenkin korttinsa saa kyllä julkaista!=)