maanantai 7. maaliskuuta 2011

Mazebookit kotiutuvat

Vko6

Tällä viikolla tulisi kaikilla olla oma mazebookkinsa kotona, varustettuna neljällä uudella kortilla, joista yksi on tehty toiselta saaduista materiaaleista. Jokainen voi esitellä uudet korttinsa blogissaan, jos sellaisen omistaa.

Osallistujien kaikissa korteissa ei välttämättä ole lukenut saako ne julkaista. Jos julkaisut näiden korttien kohdalla on ok, ilmoittaisitteko siitä tämän postauksen kommentteihin? Näin kaikki osallistujat saavat tiedon. Kiitos!

Mikäli julkaisette uudet korttinne blogissa, lähettäkää osoite minulle mailitse: tatipunainen@gmail.com. Linkitän tähän postaukseen jokaisen julkaistut kortit. Palautetta ringin toimivuudesta otan mieluusti vastaan suoraan sähköpostiini.=) Iitan kortit voidaan julkaista täällä blogissa, mikäli hän niin haluaa kun ei ole tällä hetkellä blogia.

Iita
Sanna
Nirna
Aurinkoinen
Täti Punainen

Kiitoksia ringin sujuvuudesta osallistujille!=)

3 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Heippa, en oole varma, muistinko kaikkiin tekemiini kortteihin kirjoittaa julkaisuluvan. Mutta saa siis julkaista :) Kiitos kaikille rinkiläisille, jännityksellä vielä odotan omaa mazebookiani kotiin.

Sanna kirjoitti...

Kaikki korttini saa julkaista. Kiitos kaikille, ilta meni ihaillessa korttejanne!! <3
Aurinkoista kevättä.

Sanna kirjoitti...

Minunkin korttini saa julkaista! Mazebookini kotiutui eilen, joten suuri kiitos kaikille korteista! :)